Vad är Coinbase Earn?


Hur fungerar egentligen kryptovalutor? Och vad är det för skillnader på dem? Det är frågor som är svåra att ge korta och enkla svar på. För att få en förståelse är det nödvändigt att sätta sig in i dem. Med Coinbase Earn kan du göra just det – och tjäna krypto på det samtidigt.

 

Tjäna krypto – istället för att köpa eller jobba med mining

På sin hemsida påpekar Coinbase att tusentals människor, mellan 2008 och 2013, fick Bitcoin genom att mina det. Nästkommande fem år blev det istället mer populärt att köpa det, något som miljontals människor gjorde. Coinbase tror att framtiden varken ligger i att köpa eller mina krypto – utan snarare att man tjänar det.

Hur fungerar det?

hemsidan kan du välja den valuta du är intresserad av, titta på en undervisande film om den och sedan göra uppgifter som relaterar till valutan i fråga. Klickar du till exempel Learn More under Zcash ser du att det finns tre lektioner på nybörjarnivå, och att avancerade kurser kommer att lanseras framöver.

Du behöver ansöka om att få tillgång till Earn. Blir du godkänd kommer du att få en inbjudan i ditt kontos inkorg. Även om du inte blir godkänd för att tjäna pengarna, kommer du fortfarande att kunna filmerna.

Sammanfattat:

 

  1. Skapa ett konto på Coinbase
  2. Titta på filmer för att lära dig om olika kryptovalutor.
  3. Svara på ett quiz om kryptovalutan som visas när filmen är slut. Dessa dyker upp efter varje video du tittar på.
  4. För varje quiz du klarar får du krypto in i din Coinbase-plånbok.

 

Varför får jag gratis kryptovaluta?

Det team som skapat och utvecklar en kryptovaluta skapar en valuta som har en unik funktion. Men det spelar ingen roll hur bra den är – om ingen vet det.

Genom att erbjuda kurser i valutan ökar intresset kring den och fler inser dess fördelar. Därmed gynnar det Coinbase med mer handel och den specifika valutan om fler intresserar sig för den.

Vill du mer kryptovaluta genom att göra små uppdrag?

Jag rekommenderar EARN. En tjänst som även den drivs av Coinbase vilket gör att kvalitén och ersättningen är riktigt bra. Få 1-2 USD för att läsa små texter om olika kryptovalutor, följa dem på Twitter eller liknande. Uppdragen tar 2-3 minuter att genomföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *