Köpa Ledger Nano S i Sverige – Så gör du

Hårdvaruplånboken Ledger kan beställas direkt från Ledgers hemsida men det finns även svenska butiker som säljer dem. Här kan du köpa Ledger Nano S och Ledger Nano X i Sverige:

 

ledger nano s plus

Ledger Nano S Plus

Ledger Nano S Plus är en uppgradering av Ledger Nano S. En säker och användarvänlig hardwallet med möjlighet att spara Bitcoin, Eth, Dash, Ripple och en rad andra valutor. Kan rekommenderas! Har minne för 100 olika valutor.

Ansluts via USB-kabel till datorn och hanteras via appen Ledger-Live eller via MyEtherWallet.

959:-

Köp i Sverige – Via iPhonebutiken

ledger nano x köpa i sverige

Ledger Nano X

Ledger Nano X har samma säkerhet och funktioner som Ledger Nano S – men även med Bluetooth. Därmed går det att hantera alla coins direkt via mobilen utan att behöva ansluta enheten till en dator. Enklare för dig som ofta använder Ledger i vardagen, eller vill slippa datorn…

1799 :-

Köp i Sverige – Via iPhonebutiken

 

 

 


Varför välja Ledger?

Ledger är en av de tre mest kända hårdvaruplånböckerna i världen.

  • Enkel Backup

När du installerar din Ledger kommer du se din sed-phrase som skrivs upp. Den kan sedan användas på vilken ledger som helst för att öppna upp ditt innehav. Skriv upp den på ett säkert ställe. Skulle din Ledger bli stulen eller gå sönder kan du köpa en ny – och bara ange frasen.

  • Användarvänlig

Två knappar och en skärm – Det blir sällan svårt att navigera rätt. Dessutom finns riktigt bra filmer på nätet som visar hur den fungerar.

Varför köpa Ledger i Sverige?

Ledger säljs i Sverige av bland annat iPhonebutiken. Genom att vända sig till en svensk återförsäljare kan du betala med faktura (Klarna) och känna dig trygg i att varan blir levererad. Av säkerhetsskäl ingår däremot ingen bytesrätt.

Varför köpa Ledger från Ledger?

Det finns de som anser att dessa enheter alltid ska köpas direkt från tillverkaren, dvs Ledger. Det blir lite dyrare med frakten men anses då vara säkrare. Tanken är att ”då kan ingen ha manipulerat den”. Samtidigt kommer den köras ut av ett logistikföretag.

Egen åsikt

Jag är extremt nöjd med Ledger Nano S. Har inte behov av X-modellen då jag använder den sällan. Skulle jag våga köpa från iPhonebutiken istället från tillverkarens hemsida – Ja, det skulle jag men det är upp till var och en att avgöra.