Korta beskrivningar

____

Här presenterar jag kort varje guide på engelska och var du kan läsa de i dess helhet.

Mining

Electroneum

Extremt enkel ”mining” med mobilen som inte påverkar mobilens minne eller arbetskapacitet. Ger några dollar i månaden.

Till Electroneum  / Till Guide

JSE-coin

Mining i webbläsaren. Antingen via din egen eller via de besökare som besöker din webbplats. Hade ICO under vår/sommar 2018 och är alltså en ny valuta. Har gett mig ca 50 USD på 3 månader. Men alltid högre risk med nya valutor.

Till JSE-coin / Läs guide här

 

Coinwebmining

Mining av Monera via webbläsaren. Väldigt låg förtjänst men framförallt dras betyget ner av att det är krångligt att få valutan till sin wallet. Då rekommenderas istället ”Mining av Steem” istället (Se nedan).

Till Coinwebmining / Läs guide

 

”Mining av Steem”

En tjänst där mining sker av Monero men där valutan direkt växlas till Steem och skickas till ditt konto på Steemit. Få ett par ören per natt om du låter datorn stå på. Mining sker via webbläsaren är otrolig enkel att starta. Tar max 5 sekunder.  Jag får ungefär 5-10 öre per natt.

Till Minnowsmith.party / Läs guide

 

 

UBI (Universal Basic Income)

Manna

Få kryptovalutan Manna en gång per vecka utan att göra något mer än att registrera dig. Låg förtjänst men samtidigt krävs nästan ingen insats. En av de första riktigt seriösa UBI.

Gå till Manna / Läs guide

SwiftDemand

Liknande upplägg som Manna, dvs gratis kryptovaluta till alla som kan verifiera sig med ID-kort. Däremot måste man ”hämta” valutan en gång i veckan för att maximera inkomsten. Mycket enkel registrering och möjlighet att köpa och sälja saker för Swift direkt på webbplatsen.

Gå till Swift / Läs Guide

 

 

Spel

Worldopo – Som Pokemon Go men tjäna crypto

Ut och jaga kristaller så som du jagar monster i Pokemon Go. Använd de för att bygga upp ditt egna ”imperium” i spelet och tjäna kryptovaluta. Jag kallar det för Earn and Burn (Tjäna kryptovaluta när du bränner kalorier)

Gå till WorldOpo / Läs guide här

Altcoinfantasy

Satsa gratispengar på kryptovaluta och visa din kunskap i trading. Vinster kan vara olika tokens eller etablerad kryptovaluta. Ofta ett sätt för relativt nya valutor att marknadsföra sig. Ges gott betyg tack vare snygg layout, smidigt tjänst och helt gratis.

Gå till Altcoinfantasy /

 

MiniUppdrag

Kryptonia

Gör microuppdrag så som ”Gilla oss på Facebook” eller ”Gå med i denna Airdrop” eller ”Kommentera detta blogginlägg”. Få Superiorcoin i belöning för varje uppdrag. Växla dina coins till annan valuta på en exchange eller använd dem på Kryptonia för att ”köpa” andras interaktioner. Kanske vill du ha fler läsare till bloggen? Någon som klickar på reklamen på din webbplats osv.

Rekommenderas framförallt som ett sätt att driva trafik till bloggar eller få billiga interaktioner till webbplatser.

Gå till Kryptonia / Guide kommer

 

Earn

En tjänst som ägs av Coinbase och mycket seriöst uppbyggd. Tjäna Bitcoin genom att göra enkäter, få information från olika företag, följa företag på Facebook/Telegram osv. Hög förtjänst utifrån insats. Fick 3 USD under mina två första veckor. Insatsen var maximalt 15 minuter. Rekommenderas!

Gå till Earn / Guide kommer

 

Faucets

Wavesdrop

En faucet helt utan reklam. Här kan man få mycket liten mängd kryptovaluta av de som ligger på Waves-blockkedja. Framförallt ett sätt att få upp ögonen för nya minivalutor eller för att få gratis valuta och hoppas på kraftig värdeutveckling. Enkel, smidigt och snabb. En av mina favoriter även om förtjänsten är oerhört liten.

Gå till Wavesdrop / Läs Guide

Autofaucet

Enkel faucets som kan aktiveras så att den automatiskt betalar ut 0,02 Dogecoin per 10 minuter. Är reklambaserad. Lönsam? Nej, jag tycker inte det då det krävs en lite större mängd innan uttag kan göras.

Gå till Autofaucet / Läs guide

 

Superiorcon Faucet

Enkel faucet utan reklam för kryptovalutan Superiorcoin. Ger 1 coin per minut. Det är betydligt lönsammare att tjäna Superiorcoin direkt via Kryptonia – men en faucet som kan användas som komplement. Uttag kan göras redan vid 10 coin.

Gå till Superiorcoin Faucet / Guide kommer

 

Faucet Hub

Väldigt många faucets låter förtjänsten samlas på ett användarkonto hos Faucet Hub. På så vis kan du snabbare samla en större summa innan den förs över till en wallet. Här finns även listor på mängder av faucets att använda. De flesta är däremot kraftigt reklambaserade och inget jag rekommenderar.

Gå till Faucet Hub

 

Övrigt

WireEx

Betalkort som hanterar kryptovalutor. Få 0,5% i bonus på allt som handlas med kortet. Bonusen betalas även ut i kryptovaluta.

Gå till Wirex

 

Presearch

Få kryptovaluta varje gång en sökning sker på Google (Via Presearch). Bra ersättningsnivå i förhållande till tidsåtgång. Kräver däremot mycket stor mängd sökningar innan utbetalning kan ske.

Till Presearch / Läs guide

 

Steemmonsters

Steemmonsters är som vanliga samlarkort – men på ett ovanligt sett. Kortet är digitala och ligger på blockkedja, Köp, sälj, byt eller spela och uppgradera dina kort. Själva spelformen liknar ”Magic” eller ”Pokemon Card Game”

Gå till Steemmonsters

Partiko

Enklaste sättet att blogga på Steemit.

Ladda hem Partiko här

 

Få krypto för att blogg om krypto

För att marknadsföra sin kryptovaluta erbjuder många bountys till de som bloggar om deras valuta. Jag har testat på ett par och fått ett par kronor per inlägg. Men det finns de som erbjuder betydligt större summor – men då krävs mer djupa analyser.

Läs mitt blogginlägg om det

 

Airdrop

Vad är en airdrop? Hur mycket kan du tjäna på dessa och hur fungerar det? En guide om hur du kommer igång med att få gratis krypto via airdrops.

FÅ GRATIS KRYPTOVALUTA

Altcoinfantasy Köp och Sälj kryptovaluta med låtsaspengar. Vinn kryptovalutor i olika tävlingar om du ”investerar” bäst.

Gå till Altcoinfantasy

 

https://wavesdrop.com/?asset=5sU8dF7DyN7dKN4NiFTtVC5shqthSgTEuvKUu2iusyS2

Home

 

Wavesdrop

 

Kryptonia – Gör små uppdrag och tjäna superiorcoin, Det kan vara allt från att gilla ett inlägg på Facebook till att vara med i en tävling. Använd dina coins till att själv skapa uppdrag för andra användare.

Gå till Kryptonia

 

Auto Faucets Doggie – Få 0,02 Dogie per 10 minuter. Finansieras genom reklam på hemsidan.

Gå till AutoFaucet

 

FaucetHub – Samla dina krypto, via olika microuppdrag, till Faucet Hub. Gör sedan utbetalningar härifrån. Många sidor som erbjuder microuppdrag kräver att man har FaucetHub

Gå till FaucetHub

 

JSE-coin – Mining i webbläsaren. Något jag gör dagligen.

Gå till JSE-coin (Läs guide här)

 

Electroneum – Mining i mobilen. Något jag gör dagligen.

Läs guide här

 

Minnowsmith.party – Mining av Steem i webbläsaren. Något jag gör dagligen

Gå till Minnowsmith – (Läs guide här)

 

Earn.com – Få krypto genom enkäter, m.m.

Gå till Earn.com (Guide kommer)

 

Presearch – Få krypto genom att söka på internet

Gå till Presearch – (Guide kommer)

 

WireX – Betalkort med kryptovaluta. Få 0,5 i bonus på alla köp – i krypovaluta

Gå till WireX . (Guide kommer)

 

Mannabase – Basic Income for everybody. I have account

Gå till Mannabase  (Se guide)

 

Coinwebmining – Mining av monero i webläsaren. För låg förtjänst för att jag ska göra det

Gå till Coinwebmining (Se guide)

 

SwiftDemand – Basic Income. Få kryptovaluta varje dag genom inloggning.

Gå till Swiftdemand

 

Betscorum – Betting på blockkedjan

Scorum – Bloggplattform där du tjänar pengar på att blogga

 

Handelsplatser

Bitpanda

Bittrex

Coinbase

Binance

 

 

Investeringar

Låna ut Steem – Få 20% avkastning  – Guide kommer

Trine – Låna ut till solenergi (5-8% årlig avkastning) – Guide kommer

Weku– Blogga och få betalt för interaktioner

Celsius – ”sparkonto” för krypto. Får daglig avkastning på 4-8%