Kryptoåret 2019 för mig blir….

Jag överdriver INTE om jag säger att 2018 var ett dåligt år. I alla fall om man ser på värdeutveckling på de kryptovalutor jag har. Det är visserligen ingen större summa men den är ännu mindre nu…

Däremot har 2018 gett en hel del ny kunskap och detta inte minst inom vissa kryptobloggportaler. Det är även där jag kommer lägga fokus under 2019

  1. No more ICO

Under 2017 var det lätt att dras med i ICO-febern. Hade flera coins som ökade i värde 10x direkt efter att ICO var över och de började handlas på enstaka exchange. Men det betydde inte att jag kunde sälja dem för det priset. För när jag väl ville sälja var jag tvungen att registrera mig på rätt exchange och det kunde ta lååång tid. En del coins har jag ännu inte sålt.

Har sett artiklar som menar att ICO fortfarande kommer dra miljarder under 2019 och kanske får de rätt. Personligen tror jag att så många blivit brända att man söker lite säkrare placeringar. Inte minst med tanke på den instabilitet som gäller på aktiemarknaden.

  • Blogga på Steemit och Scorum

Under 2018 började jag blogga på Steemit vilket har varit mycket intressant. Till viss del ger Steemit bra avkastning men framförallt är det givande eftersom så många har kunskap inom crypto. Ställer jag en fråga får jag alltid svar. Men det gäller även om jag lägger ut en tävling eller bara en bild på dagens väder. LIKE IT !

  • Blogga på Scorum men inte weku

Har även testat på två andra plattformar för bloggning. De har samma upplägg som Steemit och är Weku samt Scorum. Den sista startade jag blogga på nyss men gillar skarpt. En bloggplattform där jag tjänar SCR för att blogga och interagera med andra. Detta enbart om sport. Men här finns även en bettingportal som jag eventuellt ska testa framöver där just SCR används.

Weku kommer jag däremot att lämna. Allt för många signaler pekar på att Weku är scam eller ialalfall extremt svagt uppbyggt. Det blev helt enkelt en usel investering att sätta in några hundralappar på den valutan. Men man lär sig ju alltid nått.

  • Tron

Jag har länge intresserat mig för Tron MEN inte köpt en enda token. År 2019 verkar bli TRX-året. Än så länge har kursen gått som en raket och nyhet efter nyhet pumpas ut om valutan. Jag bara måste läsa på mer. Är detta framtidens krypto för sociala plattformar? Kan den till och med slå ut steem på lång sikt?

Vad jag kommer investera i? Kunskap. Som alltid. Då blir jag ialalfall rik på erfarenhet och kunskap. För det är LÅÅÅNG väg kvar till jag blir rik på krypto rent pengamässigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *