Förklaringar av coins

1Inch

Det finns ett flertal tjänster som fungerar som Uniswap. Men var ges bäst växelkurs? Den frågan är vad 1Inch svarar på. Genom att genomföra swappar via denna tjänst kommer en automatisk jämförelse ske mellan de olika tjänsterna som finns online. Du sparar pengar på bättre växlingskurs och lägre kostnader – dessutom ges 1Inch tokens för vissa transaktioner.

AAVE

AAVE är en P2P-plattform för lån. Via så kallade flashloans samt lån med säkerhet i kryptovaluta kan ett flertal olika coins lånas. Välj mellan att få ränta på krypto som lånas ut – eller låna krypto till marknadsmässig ränta.
HÄr finns flera unika fördelar mot liknande tjänster. Exempelvis ges en speciell token ut till de som lånar ut sitt kapital. Den token kommer öka i värde i förhållande till den ränta som betalas. På detta sätt kan den även säljas vidare eller skickas vidare. Dessutom skapas en brygga till fiat samt möjlighet att byta coins för säkerhet. WOW!

Polkadot

Polkadot kan jämföras med att vara ”internet of blockchains”. Med ett extremt stort projekt är målet att skapa bryggor mellan olika blockkedjor, parachains och huvudkedjor. Om de lyckas kan de bli en självklar del i framtiden blockkedejvärld.

 

CELSIUS

egen favorit – text kommer

 

ETHER

egen favorit – text kommer

 

Bitcoin