Presearch – Guide, Tips, Förtänst

De allra flesta söker på internet efter information minst en gång per dag – varför inte göra det via Presearch och få kryptovaluta för det?

Presearch innebär i korthet att du får 0,25 presearch så länge du använder deras sökmotor. Enkelt och med hög förtjänst – men det finns en liten hake. Du måste få ihop ganska många tokens innan du kan ta ut dem.

Hur fungerar Presearch?

  • Gå till https://www.presearch.org/login
  • Klicka på Create Account. Det enda du behöver är mailadress
  • Logga in
  • När du är inloggad kommer du se följande bild

Du kan alltså välja om sökningen ska ske på Google, Facebook, Amazon osv. En ganska smidig lösning som gör det snabbt att hitta rätt.

  • Gör en sökning

Varje gång du gör en sökning kommer du se ett mynt flyga upp till höger hörn på skärmen där ditt saldo finns.

Dina tokens kan du spara till du når utbetalningsnivån eller använda för att köpa annonser på Presearch.

Öka förtjänsten

  • Maxa antalet sökningar

Det går att använda Presearch hur många gånger som helst per dag. Man får däremot maximalt betalt för 32 sökningar per dag. Så försök att nå den nivån så ofta som möjligt. Ett förslag är att lägga in Presearch.com som startsida i webbläsaren.

  • Sök med ”förstånd”

För att inte tjänsten ska missbrukas finns filter som gör att tokens kommer att försvinna om man exempelvis söker enbart för att få tokens. Använd Presearch till vardagliga sökningar – men lockas inte till att söka allt för ofta…

Förtjänst

Att göra 32 sökningar på internet per dag är relativt enkelt. Istället för att gå till Google går man till Presearche. Genom att vara inloggad (och låta datorn/mobilen) komma ihåg inloggningen är det bara att surfa in på den sidan och söka.

Om vi leker med tanken att det tar 3 sekunder extra så innebär det ett jobb på 60 sekunder per dag. Detta för 0,936 USD (Den 17 juni 2018 var värdet på en Presearch 0,11 USD. )

 

MEN…

För att kunna ta ut sin kryptovaluta från sitt konto hos Presearch behöver du ha 1000 tokens. Eftersom du maximalt kan tjäna 8 tokens per dag (32 sökningar) innebär det alltså att du måste göra maximalt antal sökningar i hela 125 dagar för att kunna få ut dem.

“As this is a new process and we are still refining the abuse protection systems, we’ve set a fairly high withdrawal threshold of 1,000 PRE to start.”

Det går inte heller att göra 32 sökningar direkt efter varandra varje dag. Det finns nämligen ett system som avgör om sökningarna skett ”på riktigt” eller enbart för att få tokens. Ett par personer har fått hela sitt innehav av tokens låsta på grund av att Presearch ansett att de inte genererats på korrekt sett.

Hög förtjänst – för dig som lyckas och har tålamodet att vänta några månader.

GÅ TILL PRESEARCH.COM

(Går du via min länk får jag 25 tokens som bonus. Alla länkar ovan är refereal-länkar)

Mer läsning:

Whitepaper från Presearch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *