Earn.com – Hög ersättning för miniuppdrag

Earn.com är min favoritsida när det kommer till att få kryptovaluta mot miniuppdrag. En seriös aktör driver tjänsten (Coinbase), ersättningen är hög i förhållande till tiden som läggs ner och man får kunskap om nya aktörer på kryptomarknaden.

Så fungerar Earn.com

  • Registrera dig som användare på Earn.com

Registrering innebär att du behöver bevisa din identitet via ID-kort. Eftersom det är Coinbase som driver tjänsten har jag absolut inget emot att visa mitt ID. Det har jag ju redan gjort när jag skapade konto hos Coinbase.

  • Registrera godkänd mailadress

En bit in i registreringen ska du ange en ”trovärdig” mailadress. De frågar då efter skoladress eller myndighetsadress. Självklart har vi inte alla en sådan och du kan lika gärna registrera en hotmailadress eller gmail. Däremot kan verifieringen av kontot ta lite längre tid.

Har du inte fått det verifierat inom någon dag så maila dem och fråga vad du kan göra. Jag gjorde det och fick snabbt svar hur min mail kunde verifieras (extremt smidig kundtjänst).

  • Vänta in uppdrag

När ett företag har ett passande uppdrag till din profil skickas ett mail ut att uppdrag finns att utföra på Earn.com. Du loggar in och läser sedan vad som ska göras. På samtliga uppdrag jag gjort hittils har det varit att gå med i ett företags Telegramgrupp, ibland gilla dem på GitHub eller gå med i deras kanal på Discord. Det kan även vara att svara på några enkla frågor.

  • Få belöning

Följer du uppdraget och slutför det får du belöning. Jag har fått 1-2 USD i Bitcoin per gång och jag får uppfattningen att de flesta uppdrag ligger på den nivån.

Förtjänst

Det tog ett tag att registrera sig men själva uppdragen har varit otroligt smidiga.

De uppdrag jag utfört har tagit 1-3 minuter. Att för detta få 1-2 USD är riktigt bra! Sett till timlönen så är detta överlägset bästa tjänsten för småuppdrag. Under en månad har jag fått fyra uppdrag men det kan säkert variera kraftigt över tid. Delvis även vad man anger för intressen vid registrering.

Varför ger de hög ersättning?

Eftersom det krävs verifiering genom ID skapar Earn en säkerhet gör att personer inte skapar multipla konton enbart för att utnyttja systemet. Det finns här en fördel i att inte kunna vara anonym.

Dessutom känns det seriöst och genomtänkt av dem när de väljer vilka företag de samarbetar med. Det handlar inte om att spamma användarna med reklam utan att förmedla information och skapa relation med intresserade.

Rekommenderas?

Absolut !

Registrera – Gör uppdrag – Tjäna Bitcoin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *