Superior Coin Faucet – Tips och Förtjänst

I likhet med många andra faucets är Superior Coin Faucet mycket enkel att använda – samtidigt som förtjänsten också är liten. Men det finns unika fördelar. Här slipper du all reklam och dessutom kan du öka förtjänsten om du använder dina coins rätt.

Så fungerar Superiorcoin faucet

Denna registrering behövs självklart bara göras en gång. När registreringen är klar gör du:

  • Ange din registrerade mailadress eller SUP-adress
  • Klicka på GO

Du kommer nu se hur många coins du har tjänat in hittils ( För mig är det 10)

 

En nedräkning kommer även att starta på en minut. När den kommit till noll kan bevisa att du inte är en robot varpå du får EN superiorcoin. Detta kan alltså göras varje minut vilket gör att man som mest kan få 60 SUP på en timme.

Du måste minst ha 10 SUP i din wallet för att dessa ska kunna skickas till Kryptonia eller en annan wallet.

 

Förtjänst

En coin är i dagsläget värd ungefär 0,0008 USD. Du behöver alltså göra detta 1000 gånger för att tjäna ungefär 8 kr.

Genom att sitta en timme få du ihop 60 SUP vilket motsvarar 0,048 USD. Men man kan inte titta på ”timlönen” om man jämför faucets utan ”insats i förhållande till förtjänst”

Jag har själv en webbläsare som jag använder för att surfa på. Samtidigt har jag en annan enbart för faucets, mining osv. Att växla över till den andra webbläsaren och aktivera denna faucet tar ca 3 sekunder. Gör jag det 20 gånger per dag så har jag lagt ner en minut. För att få 20 SUP. Det ger en timlön på 1200 SUP/timme. Fortfarande lågt med tanke på att värdet skulle vara ca 10 kr.

Men det är ändå så man bör jämföra olika tjänster som ger krypto. Hur mycket tid behöver läggas ner i förhållande till vad man får.

Öka förtjänsten

Om du exempelvis har 1000 SUP så kan du sälja dessa och få ca 0,8 USD. Men jag ser inte det som bästa alternativet. Då är det bättre att överföra dem till Kryptonia och använda dem för att skapa miniuppdrag som andra kan utföra. (Läs mer om Kryptonia nedan)

Exempel: 20 st personer får vardera 50 SUP om de röstar upp mitt inlägg på Steemit och skriver en kommentar med sitt användarnamn från Kryptonia. Du kan till och med lägga till att de måste följa dig och/eller resteema också.

För det första kommer du få en upvote från Kryptonia (i förhållande till hur stor belöning du ger ut i Superiorcoin). För det andra kommer du få upvotes från de som gör uppdraget. För det tredje kanske en hel nya följare… Är det värt 0,8 USD?

Eller varför inte ”20 st får 50 SUP om de går med i en specifik airdrop” (Självklart använder du då din refereallänk och tjänar mer än de 0,8 USD som det kostar dig i SUP.

 

Vad används superiorcoin och Kryptonia till?

Superiorcoin används primärt på tjänsten Kryptonia. Du kan självklart köpa/sälja superiorcoin via exchange men det är på Kryptonia som du främst kommer tjäna och använda valutan.

Kryptonia är en ”mötesplats” för köpare och säljare av miniuppdrag. Det kan exempelvis vara ”Ge mig en Like på Facebook” eller ”Kommentera mitt blogginlägg på Steemit” alternativt ”Gå med i denna airdrop”. Små uppdrag som därmed belönas med mindre summor Superiorcoin från den som satt upp uppdraget.

På detta sätt kan du alltså tjäna superiorcoins men även använda dem för att få andra att utföra uppdrag åt dig.

Har du inte konto på Kryptonia? Skaffa det gärna här via min länk.

Bra och givande text?

Bjud mig på fika någon gång eller…

Upvote

Comment

Resteem