Swift – Basic Income – Guide – Tips – Förtjänst

Swift är en av de få krytpovalutor som bygger på idén kring ”Universal Basic Income”. Det betyder att alla får ta del av valutan – med fördelning av en mindre summa varje dag.

Det är mycket enkelt att skapa konto och därefter får du Swift varje dag till detta konto – utan att göra något mer än att logga in en gång i veckan.

En fördel är även att valutan kan användas för att köpa/sälja saker i deras shop.

Gratis krypto – Enkel att hantera – Godkänd förtjänst.

 

Swift Demand – Så kommer du igång

Verifiering sker genom att ett sms skickas ut till din mobil. Du får då en kod som ska anges på sidan. Ett verifieringsmail skickas även ut där du behöver klicka på en verifieringslänk.

  • Verifiera med ID-kort?

För att kunna skicka Swift till annan användare eller köpa saker i deras butik så behöver du verifiera dig med en bild på ditt ID-kort och en selfie där du håller i detta. MEN…om du känner dig osäker på om du verkligen vill lämna ut denna bild (eller inte har ID-kort) kan du ändå skapa ett konto. Du kan ändå tjäna Swift varje dag.

Den dagen du känner dig helt trygg med tjänsten kan du sedan ladda upp ditt ID-kort och ta ut alla intjänade coins. Du tjänar alltså coins oavsett om du verifierar med ID-kort. Men det krävs verifiering för att kunna skicka dem.

Swift Demand – Förbättra förtjänsten

  • Logga in varje vecka

Varje dag får du tillgång till 100 Swift. Men för att aktivera dessa (få dem till ditt konto) måste du gå in på webbplaten och klicka på ”Claim”. Du kan däremot bara ha 700 Swift att totalt begära ut till ditt konto.

Med andra ord – En gång i veckan måste du gå in på hemsidan och begära dina Swift. Annars får du inte fler…

  • Berätta för andra

Du kan även få extra Swift (500) om du värvar någon via affiliatelänkar.

  • Sälj saker

Via handelsplatsen kan du både sälja och köpa saker. En person annonserar exempelvis med att ”hjälpa dig med frågor kring Steemit”. En annan säljer en video som visar coola trick med gummiband. Vissa säljer likes på Facebook osv.

Vad är Swift värt?

Swift är värt vad du värderar det till. Än så länge finns den inte på någon exchange. Men det går som sagt att köpa saker via shopen där användarna köper/säljer saker av varandra.

Exempel:

En laserpenna i camoflagefärger – 6500 Swift. Hittar liknande produkt på internet för ca 50 kr.

Om vi räknar med ett pris på 50 kr skulle 100 Swift vara värt ca 70 öre. Men allt beror ju på vilka produkter man vill köpa, vad det kostar i ditt hemland osv.

Min åsikt:

Ja, varför inte. Det tar några sekunder att logga in en gång i veckan.

Kanske kan jag snart sälja likes på Facebook eller Upvotes på Steemit för Swift…

Alla länkar är ref-länkar. Det ger mig 500 Swift per värvad person. Det är lika mycket som jag får om på att ha Swift i fem dagar, dvs en mycket liten summa. Men använd gärna min länk om du uppskattar inlägget.

Läs även:

Manna – Universal Basic Income

Graphics sources: Pixabay.com [1], & [2]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *