Kör Electroneum app – på datorn

För att maximera intäkterna från Electroneum appen bör du:

  1. Vara uppkopplad dygnet runt
  2. Ha ett konto per familjemedlem

Men vad gör du om du bara har en enda mobiltelefon och/eller inte har internetuppkoppling där du befinner dig dagtid? Lösningen är att köra appen direkt i windows på datorn.

(Graphics sources:  Pixabay.com,  [1)

Kör Electroneum appen via BlueStacks

BlueStacks är ett program som gratis kan laddas ner via Bluestacks.com. Efter att du laddat ner och installerat programmet loggar du in med ett Googlekonto. Klicka sedan på SÖK och sök efter Electroneum. Ladda hem appen.

Det som nu sker är att Bluestack ”fungerar” som en mobil. Därmed kan du ladda hem de flesta appar direkt till detta program och köra dem via det.

Det du nu behöver göra är att registrera ett nytt konto hos Electroneum. Detta i likhet med hur du gör om du laddar hem appen till mobilen.

När registrering är klar är det bara att starta appen och köra igång mining.

Så här ser det ut när jag har ”appen” öppen. Detta med Steemit i bakgrunden. Självklart kan programmet minimeras och därmed bara ligga i bakgrunden och jobba. Någon datorkraft går det knappt åt alls.

Denna lösning löser två problem:

1 . Du har internetuppkoppling i hemmet men inte på jobbet

Om din dator är på dygnet runt kan du lika gärna få ETN dygnet runt. Om du har internetuppkoppling i hemmet förstås. Att däremot ha datorn igång enbart för denna mining bör inte vara lönsamt utifrån att du därmed får betala el den tid som datorn är påslagen.

  1. Skapa konto utan telefon

Du kanske har en telefon med Electroneum på. Men har din partner eller dina barn det? Med datorvarianten kan de få ett konto utan att ha en telefon. Ett alternativ är att du kör två konton på samma telefon (vilket är möjligt via en dupliceringsapp ex. Dualspace).

Kom ihåg att optimera dina intäkter – Fler tips har jag skrivit om här.

Använd gärna min kod efter registrering – då får du 1 % extra (Kod 53775B)