Mannacoin – Startguide- Tips – Förtjänst

Detta inlägg kommer inte handla mining av mannacoin – utan om hur otroligt enkelt du får del av de mannacoin som varje vecka delas ut till användarna. Detta sker helt automatiskt via Mannabase.com. Ideologin bakom Mannacoin grundar sig nämligen i tanken om ”Basic Income”. Att alla har rätt till en inkomst.
Graphics sources: MannabasePixabay.com
I den här artikeln kommer jag presentera:

 • Basic Income – Tanken bakom Manna
 • Kom igång med Manna
 • Öka förtjänsten
 • Vad tjänar man med Manna?

Basic Income – Tanken bakom Manna

Manna är en intressant valuta ur ett ideologiskt perspektiv. Jag kommer däremot inte blogga om den aspekten utan hänvisar i så fall till två andra blogginlägg (på engelska).

Min vän Oleg skriver om Manna ”Free crypto as a human right

En person jag följer på Steemit skriver längre om Manna”The Case for Manna”

Kortfattat så delar Mannabase ut Manna till alla som är registrerade på deras webbsida. Det enda som krävs är att man har en mailadress samt ett telefonnummer. På detta sätt kan ALLA ta del av kryptovaluta utan någon som helst motprestation.

Registrera dig – få Manna varje vecka. Manna som sedan kan säljas mot andra kryptovalutor. Detta fram till år 2030 då utdelningen kommer att sluta då samtliga coins är fördelade.

Men förvänta dig inte att få stora summor varje månad. Med minimal arbetsinsats ges även minimal förtjänst. Se mer under ”Vad tjänar man med Manna?”

Kom igång med Manna

 1. Gå till Mannabase.com (gå gärna via min ref-länk som gynnar både dig och mig med högre förtjänst)
 2. Klicka på ”Sign Up” uppe till höger
 3. Ange Username, Mailadress, Lösenord
 4. När kontot är skapat behöver du verifiera det med ett telefonnummer om du vill ha Basic Income. Ange telefonnumret och ett sms skickas ut till dig. På detta sätt minimerar de att personer skapar mängder av konton för att få mer Manna varje vecka.
 5. Klart. Du behöver inte göra något mer för att varje vecka ta del av den Manna som delas ut.

Öka förtjänsten

Det finns två sätt att öka förtjänsten.

 1. Om du registrerar dig via en länk från en annan medlem på MannaBase får du 50 % extra Basic Income under första året. (Här är min länk till Mannabase 😊
 2. Värva vänner. Har du någon vän som även vill ha gratis krypto? Tipsa dem om Mannabase. Går de via din länk får du en extra Basic Income i 12 månader. Dessutom får ju även din vän 50% extra.
 3. Skapa ett konto per person i familjen. Har du inte alla en telefon kan gratis telefonkort beställas från exempelvis Telia. Därefter kan kortet användas under den korta tid det tar att registrera sig.

Det går även att tjäna manna genom mining. Men det skriver jag om någon annan gång.

Vad tjänar man på Manna?

En Manna är i skrivandets stund värd 0,0044 USD. Det behövs därmed ca 250 Manna för att man ska ha 1 USD.

Jag har haft ett konto i två månader. Sedan dess har en person använt min värvningslänk. Totalt har jag under dessa månader fått ihop 50 Manna. Det skulle alltså innebära 10 månader för att nå 1USD. De som anmälde sig för ett år sedan fick betydligt högre intäkt men ju fler som är mer – ju fler delar på kakan. Det går däremot att öka  förtjänsten genom att exempelvis värva alla i sin familj osv.

Det är överlägset den kanal som ger mig minst per månad. Men det är även överlägset den kanal som kräver minst arbete. Registrering och sedan är allt klart. Enklare än så blir det inte och det är just det som är tanken. En enkel registrering som alla kan genomföra – skapar en basic income åt alla.

Kommentera gärna och kom med tips. Jag vill göra en så komplett guide som möjligt utifrån att få Basic Income från Mannabase. Tips på andra artiklar inom området är alltid välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *