JSECoin – ICO startar i juli +#feedme

(Först vill jag tacka Oleg för hans  kampanj #feedme som ger min blogg extra skjuts framåt) Finns du även på Steemit kan du läsa om kampanjen här

(Graphics sources: JSEcoin.com [1] & Pixabay.com,  [2])

Efterlängtad ICO på JSE coin

Den kryptovaluta som än så länge varit mest lönsam för mig att mina (förtjänst i förhållande till tid) är JSECoin. Jag började 25:e maj och har fått ihop coins motsvarande ca 5 USD idag 6:e juni. Nu är äntligen det satt ett datum för deras ICO. Det blir den 11:e juli 2018 !

Det ska bli spännande att se om det skapar större intresse för en coin som idagsläget har relativt få miners. Samtidigt innebär större intresse att vi blir fler som delar på den dagliga förtjänsten. Så det krävs alltså att värdet på JSEcoin går uppåt – annars kommer ökade intresset faktiskt minska min förtjänst 🙂

Priset är satt till 0,006 USD per coin. Jag kommer inte delta i ICO utan nöja mig med de coin jag minar ihop via webbläsarna i datorn och i mobilen.

JSEcoin minas direkt via plattformen eller genom att javascript läggs in på sin egen hemsida varpå mining sker i besökarens webbläsare.

Använd gärna min ref-länk om du vill registrera dig för mining av JSEcoin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *