400% ROI med Sportherald-org (på Steemit)

Detta blogginlägg gäller enbart för dig med konto på Steemit

Det finns en rad tävlingar på Steemit där man med minimal insats (en röst) är med och tävlar om vinsterna. Det gäller bara att hitta de tävlingar med högst statistisk ROI (return of investment). En av de bästa som jag hittat är @sportherald-org. Där får jag hela 400 %. Mycket bra även om det handlar om småpengar.

Graphics sources: Pixabay.com [1], [2]

Så fungerar tävlingen

Varje dag lägger kontot  @sportherald-org ut matcher från olika sporter. Allt från tennis till fotboll. Det är alltid två möjliga vinnare i matchen.

Alla som vill kan ge en röst (upvote) till inlägget och sedan kommentera vilket lag man tror kommer vinna. Om det visar sig att du gissat rätt kommer din kommentar att röstas upp av @sportherald-org. Eftersom det är ett starkt konto blir rösten på ca 0,1 USD.

ROI

Jag är inte alls insatt i de olika matcherna som spelas. Jag väljer bara ett slumpmässigt lag och kommenterar med det. Därmed kommer jag statistiskt vinna varannan gång. Varje gång röstar jag med röststyrkan 0,01 USD.

När jag rösta på, och kommenterat, 10 tävlingar kommer jag ha lagt röster för ett värde av 0,1 USD.

Rent statistiskt kommer jag vinna på fem av dessa vilket gör att jag kommer få röster från dem värda 0,5 USD

Väldigt enkelt och framförallt bra statistisk vinstutdelning. Dessutom har jag inget mer att förlora en än liten röst.

Öka förtjänsten

  • Många tävlingar

Var med i så många tävlingar du kan

  • Ha koll på röststyrkan

Detta är en generös tävling då de inte ställer något krav på röststyrka. Jag skulle i princip kunna rösta med en styrka av 0,001. Men jag tycker det är en schysst tjänst så jag ger min vanliga 20 %-röst som jag brukar rösta med. Men har du 500 SP och därmed kan justera röststyrkan så ha koll på att du inte röstar mer än hälften av vad du kommer att vinna i upvote.

TACK @sportherald-org – Ni kör min favorittävling på Steemit

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *