Autofaucet – Guide – Förtjänst – Tips

Autofaucet.org är tjänst som innebär att du får kryptovaluta automatiskt varje femte minut. Det krävs en minimal insats – men förtjänsten är också minimal. Ska däremot datorn ändå vara på kan du passa på att tjäna lite extra. Här går jag igenom hur du tjänar Dogecoin – men du kan även välja andra kryptovalutor.
Graphics sources: Pixabay.com [1], [2]

Så fungerar autofaucet.com

Det finns mängder av webbsidor där man kan tjäna minimala summor av kryptovaluta. Det kan handla om att man ska klicka på reklam, se på reklam eller göra enkäter eller andra microuppdrag. Autofaucet.org har liknande upplägg även om det mesta går automatiskt.

Så gör du

För att kunna få belöningar från Autofaucet.org måste du ha ett konto på Faucethub. Detta konto kan sedan användas för att samla in belöningar från flera olika microuppdrag på internet.

  • Anmäl dina publika kryptoadresser till FaucetHub

Du kan exempelvis ange adresser till Bitcoin, Litecoin, Dash, Peercoin och Dogecoin. Totalt finns 14 olika coins som man kan ta emot belöningar i.

Du behöver inte ange alla adresser utan enbart de som du kommer använda. I detta exempel anger jag min Doge-adress eftersom jag vill tjäna Doge på Autofaucet i nästa steg.

  • Klicka på ”AutoClaim”  (Välj ”Every 5 minutes”)

 

  • Välj valuta – Klicka på den kryptovaluta du vill tjäna (I detta fall Dogecoin)

  • Ange adress – En liten bit ner anger du ”Wallet Adress”.

Här anger du alltså samma adress som du angett på FaucetHub. I detta exempel anger jag alltså den Dogecoin-adress jag redan anmält hos FaucetHub.

  • Ej robot – Gå vidare och få upp följande ruta. Du behöver alltså bevisa att du inte är en robot för att komma vidare.

  • Nedräkning – Nu kommer en nedräkning visas på 10 sekunder. Därefter kan du klicka på länken som därmed aktiverar utbetalningen.

 

  • Utbetalning – Nu kommer utbetalning till anmäld wallet ske var femte minut (om du valt var intervallet var femte minut). Detta sker helt automatiskt så länge du har en flik i webbläsaren på denna sida. Du kan alltså surfa på andra sidor, i andra flikar, och ändå få dessa automatiska utbetalningar.
  • Förläng tiden – När det gått en timme måste du börja om från början igen, ange wallet-adress osv. Men det finns en enklare väg. Du kan när som helst klicka på knappen ”Prolong the session time now”. När du gör det kommer du till sidan som räknar ner 10 sekunder igen. Vänta 10 sekunder, klicka på länken och därmed har du förlängt din automatiska utbetalning med ytterligare 60 minuter.

Om du ändå ska genomföra detta kan du lika gärna förlänga automatisk utbetalning lika många timmar som datorn ska vara påslagen.

Autofaucet – Förtjänst – Hur maximera förtjänsten?

I detta exempel utgår jag ifrån Dogecoin. Varje femte minut får jag 0,02 Dogie utbetalt till mitt konto. På en timme blir detta alltså 0,24 coins. Genom att förlänga så att jag får coins 10 timmar per dag skulle det alltså ge 2,4 Dogecoin per dag. (Mer om jag även låter den köra på natten).

Efter en månad är det 102 coins. För enkelhetens skulle räknar vi med 100. Det är, med dagens kurs, 0,2 USD.

Det är alltså en mycket liten förtjänst som går att få. Men det får ställas mot den extremt lilla insatsen som behövs. Dessutom går det att förbättra förtjänsten mångdubbelt.

  • Flera flikar

Det går att köra autofaucet på flera valutor samtidigt i samma webbläsare. Genom att exempelvis köra Autobitco.in, Autofaucet och Autoclaim.in går det att köra tre på en gång.

Med denna lösning är vi uppe i 0,6 USD per månad.

  • Värva andra

Du kan få 15% refereal bonus genom att värva andra som även använder tjänsten.

Varför gratis kryptovaluta?

Svaret är enkelt. Det finns reklam på sidorna som ger intäkter till de som har tjänsten.

Är det värt det?

Ja och nej.

Går du in 100 % för att få så mycket kryptovaluta som möjligt så kan det ju vara en smidig väg. Sätt dig vid datorn på morgonen och kör igång 10 timmars automatisk utbetalning. Det ta ett par minuter att göra det. Sen låter det fungera automatiskt under hela dagen medan du är med i tävlingar, genomför mining i webbläsaren och bloggar på Steemit – alla små vägar ger tillsammans krypto.

För mig är det bara en rolig väg. Absolut inte lönsammaste. Jag kan lätt säga fem andra vägar som ger bättre förtjänst.

Vill du starta konto?

Använd gärna mina refereal-länkar. Det är länkarna i texten samt dessa:

FaucetHub

Autofaucet.org (För dogecoin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *