Dinkryptoklubb – Investeringstips och coachning

 

I slutet av november såg jag på ett webinarie av Dinkryptoklubb. En tjänst som drivs av  Dennis Sahlström (investerare, skribent hos Trijo, Toshitimes ) samt Marcus de Maria (investerare, utbildare, coach m.m.)  Vad ger tjänsten för fördelar? Är det värt priset?

Vad är Dinkryptoklubb?

Som medlem i Din Kryptoklubb får du tillgång till webinarier, forum och information kring hur investering sker i kryptovalutor samt ICO. Det ska alltså vara en slags komplett tjänst för dig som vill fördjupa dig inom investeringar på detta område.

Personligen ser jag följande tre punkter som de mest fördelaktiga.

  • Personlig coachning

Obegränsad coachning av Dennis Sahlström som även har Marcus de Maria som coach. Diskutera olika investeringsstrategier eller ställ frågor kring hur man kommer igång.

  • Se deras investeringar

Du kommer aldrig få några konkreta köp- eller säljrekommendationer. MEN – de kommer visa sina portföljer samt säga till exakt hur de tänker kring innehavet och visa när de köper/säljer. Det är alltså extremt enkelt att kopiera deras strategi utan att alls vara insatt i krypto.

  • Webinarier med diskussion

Via webinarier diskuteras händelser på kryptomarknaden. Framförallt gillar jag att man kan ställa frågor under webinariet så det blir en dialog – inte monolog.

Är det värt det?

Att betala någon tusenlapp i månaden för att få information, coachning och webinarie – är det värt det? Både ja och nej.

Jag är helt övertygad om att proffs får bättre avkastning än mig som glad amatör. Bara genom det material jag tagit del av (boken och webinariet) så har jag insett att jag haft USEL investeringsstrategi. Så att de kommer få bättre avkastning än mig är det ingen tvekan om.

Har du 10 k i krypto idag kanske det känns tungt att betala över det dubbla i årsavgift för denna service – MEN jag ser det även som en långsiktig investering och utbildning.

Har du lite större summa blir ju avgiften procentuellt mindre av ditt innehav – att då får kunskap, utbildning och högre avkastning är ju klart positivt.

Anmälan till ett gratis seminarie kan genomföras här  

Bokrecension kan ses här

Bokenkan laddas hem här

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *